Kirjoja, joita ajattelen öisin

Jos haluat antaa palautetta, kirjoita: TeaKarvinen1@gmail.com

 

Esittelen kirjoja, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen.

Kerron kirjoista, joista uskon olevan hyötyä ja iloa ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle.

Kirjoitukseni EIVÄT ole kirja-arvioita. Haluan tuoda jokaisen kirjan viisautta esille, ja toivon, että lukija saisi niistä ahaa-elämyksiä ja oivalluksia.

 

HUOM.
Sivut ovat vasta starttaamassa!

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Maria Nordin: Eroon oireista  (2020, Viisas Elämä, 328 s.)

Eroon oireista -kirja on toiseksi tärkein koskaan elämässä lukemani kirja.

Tämä on sinulle, joka haluat millä tahansa elämän osa-alueella oikeasti auttaa itseäsi nauttimaan enemmän elämästä ja tuntemaan useammin iloa, onnea, terveyttä, kiitollisuutta, rakkautta tai ihan mitä toivot. Luin kirjan kahteen kertaan alleviivaten itselleni tärkeimmät pointit.

Laitan tänne alle joitain mielestäni erittäin merkityksellisiä sitaatteja suoraan kirjasta. Tässä on vain pienen pieni osa niistä.

Voin vain kuvitella miten valtava ahaa-elämys kirjan viesti kertoo lukijalle, jolle aihepiiri on entuudestaan tuntematon. Se on valtava ahaa-elämys, jos suhtautuu lukemaansa ilman ennakkoluuloja avoimin mielin.

Olen soveltanut kirjan teemaa omaan elämääni useamman vuosikymmenen ajan erittäin menestyksellisesti.  Olen ajatuksillani ja asenteellani luonut tietynlaisen, haluamani identiteetin itsestäni itselleni. Olen luonut oman elämäni luomalla tietoisesti osan hermoverkoistani (kts. alle: neuroplastisuus). Olen muokannut elämäni osasia haluamaani suuntaan tai juuri sellaiseksi kuin visioin ne.

Tavoitteeni ovat liittyneet niin ulkoiseen olemukseeni, terveyteeni, vapauteen, omistamani rahan määrään, ajankäyttöön, työhöni, ja kaikkeen muuhun, mitä vain olen muistanut keksiä! Myös pienen pieniin yksityiskohtiin. Toimii!                                        –––   LUE  LISÄÄ  KIRJASTA…

 

 

Johanna Blomqvist: Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä (2020, Basam Books)

 

Fyysikko Johanna Blomqvistin toinen kirja “Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä” on kirja siitä, millainen todellisuus on ja miksi sillä on väliä.

“On muutoksen aika. Planeettamme ei kestä enää elämistä vanhalla tavalla. On aika ymmärtää oma merkityksemme ja vaikutuksemme todellisuuteen.” 

LISÄÄ TULOSSA PIAN TÄSTÄ KIRJASTA!

 

 

 

 

 

 

Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin. (Viisas Elämä, 2016. 298s.)

Johanna Blomqvistin ensimmäinen kirja “Kvanttifysiikasta energiahoitoihin” on fyysikon matka mieleen ja paranemiseen.

”KVANTTIFYSIIKAN MUKAAN OLEMME MUUN MUASSA KAIKKI YHTÄ JA SAMAA VÄRÄHTELEVÄÄ ENERGIAA”

 ”Kehomme on soluja, jotka ovat koostuneet molekyyleistä, ja nämä taas atomeista. Kaikki materia on muodostunut atomeista. Nämä puolestaan ovat energiaa, ja koko molekyylin, atomisysteemin energia voidaan kuvata kvanttimekaniikalla. Atomit, jotka ovat tyhjää täynnä, luovat kiinteän maailman, jonka me näemme.  Olemmekin hiukkastasolla siis energiaa ja värähtelyä. Kvanttimekaniikan mukaan materia onkin illuusiota.”

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirja käsittelee mieltä ja tietoisuutta kvanttifysiikan kautta. Kirja kertoo siitä miten uudet ajattelutavat voivat avata uudenlaisen näkymän itseemme ja omiin voimavaroihimme. Kirja kertoo energiahoidoista, paranemisesta, todellisuuden luonteesta, havainnoista ja yllättävistä kokemuksista fyysikon silmin.

   ”KVANTTIFYSIIKKA EDELLYTTÄÄ MUUTOSTA TODELLISUUSKÄSITYKSESSÄ JA TOIMII SILTANA YHDISTÄEN AINEEN   MAAILMAA JA TAKAISIN HENGEN MAAILMAAN.”

JOHANNA: ”Olen kirjassa kuvannut tiedettä ja useita tutkimuksia, jotka kertovat omaa tarinaansa mm. siitä, miten tietoisuutemme vaikuttaa havaitsemaamme todellisuuteen ja mielemme kehoon. Matkani on kulkenut tieteen ja rationaalisen ajattelun parista henkisyyteen ja sisäiseen tietoon. Matkani alkoi halusta auttaa läheisiäni. Kuulin sairauksista ja vaivoista, joihin lääketieteellä ei ollut parannuskeinoa (esim. crohnin tauti, kilpirauhasvaivat, syöpä). Energiahoitaminen on ollut minulle omien uskomusten kyseenalaistamisesta ja rajojen rikkomista.   –– LUE LISÄÄ KIRJASTA….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

––– LUE  LISÄÄ  KIRJASTA…