Kirjoja, joita ajattelen öisin

 

 

 

Esittelen kirjoja, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen.

Kerron kirjoista, joista uskon olevan hyötyä ja iloa ihmisen hyvinvoinnille ja terveydelle.

Tekstini EIVÄT ole kirja-arvioita. Haluan tuoda jokaisen kirjan viisautta esille, ja toivon, että lukija saisi niistä ahaa-elämyksiä ja oivalluksia.

 

HUOM.
Sivut ovat vasta starttaamassa!
3 kirjaa valmiina.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––


Maria Nordin: Eroon oireista  (2020, Viisas Elämä, 328 s.)

Maria Nordinin Eroon oireista -kirja on toiseksi tärkein koskaan lukemani kirja. Täynnä syvää viisautta.

Kirja kertoo tietoisuustaitomenetelmästä, jossa käytetään oireita ja sairauksia ikään kuin tienviittoina kohti oman voiman löytämistä. Kun oman voiman löytää, voi tapahtua ihmeitä. Menetelmä EI OLE lääketieteellinen hoito, eikä se sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Kirjan lukeminen on matka itseen, sinne “syvimpiin sopukoihin”.  Maria kirjoittaa selkeästi ja ymmärrettävästi ja kertoo myös omasta tiestään matkalla paranemiseen ja selkeyteen. Lukemisen edetessä palapelin osaset loksahtavat paikalleen.

Tämä on sinulle, joka haluat millä tahansa elämän osa-alueella oikeasti auttaa itseäsi nauttimaan enemmän elämästä ja tuntemaan useammin iloa, onnea, terveyttä, kiitollisuutta, rakkautta tai ihan mitä toivot. Kirja on paljon enemmän kuin mikään self-help -kirja. Meidän sisäinen voima, jota hallitsemme ajatustemme ja mielen avulla, tulisi olla oppiaineena kouluissa. Silloin ihmiset säästyisivät paljolta kärsimykseltä. Nordin ei lupaa kenellekään parantumista tai mitään muutakaan. Hän antaa työkalut ja kannustaa. Jokainen on vastuussa omista ajatuksistaan ja teoistaan. Toinen ihminen voi vain antaa neuvoja ja tienviittoja.

Kirja ilmestyi marraskuussa 2020 ja painos loppui noin kuukaudessa. Helmikuun alkuun mennessä kirjaa on myyty kustantajan mukaan noin 6000 kappaletta. Joulukuussa kirja oli noin kolmen viikon ajan Adlibriksen myydyin kirja. Tietokirjojen joukossa Eroon oireista -kirjalla oli eniten uusia varauksia Helmet-kirjastoissa 28.1-4.2.2021.

Olen soveltanut kirjan teemaa omaan elämääni useamman vuosikymmenen ajan erittäin menestyksellisesti.  Olen ajatuksillani ja asenteellani luonut tietynlaisen, haluamani identiteetin itsestäni itselleni. Olen luonut oman elämäni luomalla tietoisesti osan hermoverkoistani (neuroplastisuus). Olen muokannut elämäni osasia haluamaani suuntaan tai juuri sellaiseksi kuin visioin ne. Tavoitteeni ovat liittyneet niin ulkoiseen olemukseeni, terveyteeni, vapauteen, omistamani rahan määrään, ajankäyttöön, työhöni, ja kaikkeen muuhun, mitä vain olen muistanut keksiä! Myös pienen pieniin yksityiskohtiin. Toimii!    ––   LUE  LISÄÄ  KIRJASTA…

****  Helsingin Sanomien 4.2.2021 julkaistu juttu Nordinista ja hänen opettamasta tietoisuustaitomenetelmästä. Mukana kirjoittamani palaute lehden toimitukselle: Koska Helsingin Sanomat (tai mikä tahansa muu media) kirjoittaa asiallisen ja tieteeseen pohjautuvan jutun mielen & ajatusten voimasta? Tietoisuuden paremmalle ymmärtämiselle on suuri tarve etenkin nyt, kun ihmiskunta kipuilee edetessään evoluution tiellä.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Johanna Blomqvist: Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä (2020, Basam Books)

Fyysikko Johanna Blomqvistin toinen kirja “Hypertodellisuus – Olet olemassa ja merkittävä” on kirja siitä, millainen todellisuus on ja miksi sillä on väliä. Mitä on tietoisuus? Onko meillä vapaa tahto? Onko aikaa olemassa?

JohannaBlomqvist.com

Todellisuutta ymmärtämässä. Todellisuus on fyysinen ja henkinen. Voisivatko nämä kaksi puolta kohdata ja nostaa meidät aivan uudelle tasolle? Mitä moderni fysiikka kertoo meille todellisuudesta?

Hypertodellisuus. Millainen on todellisuus ja miksi sillä on väliä? Mikä vaikutus meillä on fyysiseen todellisuuteen? Mitä moderni fysiikka kertoo todellisuudesta?

Olet olemassa ja merkittävä. Miten tähän päätelmään voidaan tulla modernin fysiikan kautta?

Todellisuus ja hyvinvointi – Luommeko todellisuutemme? Sanotaan että ajatuksillasi luot oman todellisuutesi. Mitä tiede sanoo tähän ja jos näin on, miten tehdä tätä käytännössä? Hyvinvoinnin ja tavoitteiden luominen saattaa vaatia oman todellisuuskäsityksen laajentamista

”Haluaisin tietää, mistä tässä esityksessä on kyse

  ennen kuin se on kokonaan ohi.”      –  Fyysikko John A. Wheeler kirjassa Geons, Black Holes & Quantum Foam

–– LUE LISÄÄ KIRJASTA…

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Johanna Blomqvist: Kvanttifysiikasta energiahoitoihin. (Viisas Elämä, 2016. 298s.)

Johanna Blomqvistin ensimmäinen kirja Kvanttifysiikasta energiahoitoihin” on fyysikon matka mieleen ja paranemiseen.

”KVANTTIFYSIIKAN MUKAAN OLEMME MUUN MUASSA KAIKKI YHTÄ JA SAMAA VÄRÄHTELEVÄÄ ENERGIAA”

 ”Kehomme on soluja, jotka ovat koostuneet molekyyleistä, ja nämä taas atomeista. Kaikki materia on muodostunut atomeista. Nämä puolestaan ovat energiaa, ja koko molekyylin, atomisysteemin energia voidaan kuvata kvanttimekaniikalla. Atomit, jotka ovat tyhjää täynnä, luovat kiinteän maailman, jonka me näemme.  Olemmekin hiukkastasolla siis energiaa ja värähtelyä. Kvanttimekaniikan mukaan materia onkin illuusiota.”

Kvanttifysiikasta energiahoitoihin -kirja käsittelee mieltä ja tietoisuutta kvanttifysiikan kautta. Kirja kertoo siitä miten uudet ajattelutavat voivat avata uudenlaisen näkymän itseemme ja omiin voimavaroihimme. Kirja kertoo energiahoidoista, paranemisesta, todellisuuden luonteesta, havainnoista ja yllättävistä kokemuksista fyysikon silmin.

 ”KVANTTIFYSIIKKA EDELLYTTÄÄ MUUTOSTA TODELLISUUSKÄSITYKSESSÄ JA TOIMII SILTANA YHDISTÄEN AINEEN   MAAILMAA TAKAISIN HENGEN MAAILMAAN.”

JOHANNA: ”Olen kirjassa kuvannut tiedettä ja useita tutkimuksia, jotka kertovat omaa tarinaansa mm. siitä, miten tietoisuutemme vaikuttaa havaitsemaamme todellisuuteen ja mielemme kehoon. Matkani on kulkenut tieteen ja rationaalisen ajattelun parista henkisyyteen ja sisäiseen tietoon. Matkani alkoi halusta auttaa läheisiäni. Kuulin sairauksista ja vaivoista, joihin lääketieteellä ei ollut parannuskeinoa (esim. crohnin tauti, kilpirauhasvaivat, syöpä). Energiahoitaminen on ollut minulle omien uskomusten kyseenalaistamisesta ja rajojen rikkomista.   –– LUE LISÄÄ KIRJASTA….

 

Joe Dispenza: Luo itsesi uudelleen (Viisas Elämä, 2016. 386s.)

TULOSSA!

Joe Dispenza: Luo itsesi uudelleen

– Opas mielen rajoitteiden purkamiseen

Jokainen meistä voi muuttaa ajattelunsa ja toimintansa. Kirja yhdistää tohtori Joe Dispenzan kokemuksen ja tiedon tieteen eri aloilta helposti omaksuttavaksi paketiksi, jonka avulla voi päästää irti piintyneistä ajattelumalleista ja luoda itsesnsä ja elämänsä uudelleen.

Joe Dispenza (DC) on maailmankuulu kiropraktiikan tohtori, kirjailija ja luennoitsija, ja hän on opiskellut laajalti biokemiaa ja neurotieteitä.